MUHU

 Ainulaadne koht maailmas, kus
kohtuvad Eesti traditsioonid, värskendav meretuul ning lõõgastav murevabadus.

 See on koht, mis annab meile inspiratsiooni. Inspiratsiooni selleks, et luua uusi
põnevaid maitseid nii taldrikul kui ka klaasis.

 Laske ennast vabaks, lubage ennast kostitada hea ja paremaga ning tundke, kuidas aeg peatub.








RESTORANI JUHT KARL PAJUSSAAR



Kokkasid on sadamarestoranis mitu. Chef Karl astub Muhu saarel restoranijuhi rolli ning koostöös Chef Andrusega luuakse tasemel toiduelamus.

Karlile meeldib oma tööga luua meeldejäävaid toiduelamusi ning viia koos meeskonnaga ellu suuri asju.




PEAKOKK ANDRUS SAARTOK

 Muhu enda tippkokk. Saarel sündinud, kasvanud. Aastad mandri tipprestoranides on õpetanud talle palju.

 Nüüd on ta kodus tagasi ning on valmis pakkuma imelisi maitseelamusi Muhu Sadamaresto külalistele.

 Andrust iseloomustavad julged maitsed, hoolikas teostus ning ülim austus värske, kohaliku tooraine vastu.







SOMMELJEE FRANC VOOD


 Kes heast toidust ja joogist vähegi midagi teab, siis need kaks maailma käivad hea elamuse nimel alati koos. Küll toetab hea söök väärt jooki ja vastupidi.

 Bottengarni sadamaresto joogikaardi on kokku pannud sommeljee Franc Vood.

  Franc teab, mida tähendavad klassika, joogitegemise võlud ja valud ning raske töö, mida erinevad joogimeistrid igapäevaselt teevad.

  Igal joogil on oma lugu. Oma koht nii menüüs, toidu kõrval kui ka eraldi nautides.